• Doneer

SOS World

SOS World vzw is internationaal actief: we boden al hulp in tientallen landen op vier continenten. Onze hulp bereikt plekken waar anderen niet kunnen of durven gaan.

Over SOS World

 • Wie zijn we?

  SOS World helpt mensen in nood, overal in de wereld. Onze levensreddende missies deden al 40 landen op vier continenten aan. Christelijke waarden en solidariteit zijn belangrijke pijlers van het werk van SOS World.

 • Wat doen we?

  SOS World bestrijdt honger, biedt medische hulp en geeft een betere toekomst aan extreem kwetsbare gezinnen. Onze hulp bereikt plekken waar anderen niet kunnen of durven gaan.

 • Hoe help je ons?

  Doe een gift
  Elke bijdrage die u doet aan SOS World gaat rechtstreeks naar een kind of gezin in acute nood.

Project in de kijker

Help Gaza

Na een aanval van de verzetsbeweging Hamas op 7 oktober kwamen in Gaza al meer dan 5.500 mensen om het leven. Duizenden raakten gewond. Israël verklaarde de oorlog aan Hamas. De gevolgen zijn desastreus.

1.000 mensen hebben al een donatie gedaan om de slachtoffers in Gaza te helpen. Help alstublieft mee en red deze families die alles verloren hebben.

“Het werk van SOS World is belangrijk. We helpen mensen overleven. We geven kansen aan kinderen die nooit in hun leven liefde hebben gekend. We schenken een toekomst daar waar dat voor vele mensen een verre droom is.

Maar vooral: jouw steun is belangrijk. Want enkel dankzij jou kan ik noodhulp aankopen. Dankzij jou vervoeren onze teams dat naar de meest gevaarlijke, afgelegen plekken. De reden dat SOS World mirakels verricht, dat ben jij!

Derek, projectleider SOS World 

Projectbezoek Ethiopië SOS World

Met uw toestemming willen we “cookies” gebruiken om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met onze website en om deze te verbeteren.